Familjen ar har!!

Dalig uppdatering beror pa att jag har fullt upp med att kora runt familjen i Chicago! Bloggar som vanligt efter nasta helg! Puss

nu kommer dom snart

I over morgon kommer dom! Pappa, styvmamma och bror. Lite kul vi ska ha! 
Har just varit och atit middag pa en restaurang med familjen. Man ar sa himla borskamd med att ata ute nu sa herregud! Gor det minst en gang varje dag, nar man kommer hem kommer det att kannas jattekonstigt att inte ata sa mycket ute! Men ah vad jag saknar mammas mat! Mmmm. Svensk mat overhuvudtaget! 
Oh well, nu ska jag ga och lagga mig snart sa det blir morgon fort. Imorn ska jag stada hela huset och sen ska jag handla lite mat och sen blir det ner till henrika. Vi ska pa St.Patricks day fest pa 48onde vaningen med gratis drinkar o mat! KUL! Det ar pa samma stalle som vi var pa halloweenfesten!! Fast jag ska vara nykter och kora hem, for det kan vara skont att vakna upp hemma pa sondag, fixa det sista och sedan aka och hamta dom pa flygplatsen! Gaah, det ska bli sa kul! 

Oh well time for bed! 

VAR I LUFTEN!

Antligen antligen borjar det bli varmare! Idag ar det superfint ute ju! 11 plusgrader! Jag firade med att kopa ett par hogklackade pumps! 
Jag och tjejerna och bebisen var i ett narliggande mall och dom fick traffa paskharen och aka choo choo train. 
Vi at pizza och hade jattekul. Lite skont att kunna ha ballet flats nu! Ah! Hoppas at min hostmamma kommer hem snart sa jag kan ga ut pa en laaaang promenad! 

Lagger upp een bild pa skorna sen! PUSS

Jumperoo

Kotten hoppar runt i sin jumperoo. Han ar sa gullig, som en liten gubben i ladan.

NU ska ni fa se en bild pa utsikten fran mitt college. 
445100-58

Och min lilla nagellacks lada:



Nu ska jag skypa med Bebban!

Springbreak Nashville vs. Cancun

Halla och godmorgon! Som sagt sa aker ju hanna till Cancun pa fredag over springbreak! Och jag aker ju till Nashville. 

Vilket verklar roligast? Jag youtubade lite:



Cancun




Nashville


 Inget ar laskigare an en clown!


Jaja, dom har sakert en jakla baksmalla dar borta i mexico i alla fall.

Senare kommer ni att fa se en bild fran mitt college och pa man nagellackslada. HEJSVEJS

Kotten och jag

image57

Hittade en sot bild pa mig och Nathan fran igar! NU maste jag verkligen ga! Puss igen!

Klader + Dagens outfit

                          

Okej, pa forsta bilden ar min Jelly Bean-pase. Mmm! 

Nasta bild ar dagens outfit som bestar av:
  • Korallfargad klanning forever, 21
  • Hoodtroja, bikbok
  • Sjal, H&M
  • Leggings, Gina Tricot
Nast ut ar ett par nya sjalar. Den forsta tonade kommer fran for love 21(forever21s accessoaraffar), och den andra blommiga likasa! Kostar circa 50 kronor styck.

Nasta bild forestaller en graddvit glansig oversized tunika som jag hittade pa H&Ms MAMA avdelning for 60 kronor. Ingen storre forlust om jaginte skulle anvanda sa mycket alltsa!

445100-56
Min knokfulla garderob (materiell lycka)

445100-55
En svart siden langklanning som jag tanker mig med jesussandaler och solisar i sommar. 7 dollar pa forever21.

445100-54
Lite av skosamlingen. Tema: Svart med peeptoe.

445100-50
Vaskan jag kopte igar. 16 dollar pa H&M och jag alskar den! 

445100-49
Den nya blusen och klanningen fran forever21 jag kopte i sondags. Tjusigt va?


Det var allt folks, nu ska jag ivag till skolan! Har foresten valt min andra kurs som blir filmkunskap! Puss pa er!

Jelly Beans

Mmm, sitter har och mumsar jelly beans. Det ar lite av en hobby, man sitter har och tittar pa fargen och gissar vilken smak det ska vara och sa stoppar man den i munnen sa var det en helt annan smak! 

Nu ar farmorn har och laser Dr Seuss for tjejern, bebisen sover. Snart ska jag fota alla nyinkopta klader. Da far ni se! 

Har skickat in min uppsats nu, skont att ha det avklarat! Nu maste man snart borja pa nasta! Och nasta vecka ar det tenta.

Nu ar det bara fyra dagar kvar tills pappa o asa o viktor kommer. THATS GONNA BE GREAT!

Nu ska jag slanga in en tvattmaskin och sen hamta batterier till kameran! 

See ya'll

Tuesday in nannypalooza

Hej min kara! Hur star det till idag? Har ar det underbart det ska bli 55 farenheit idag, det ar ju typ 18 grader! Ah gud vad harligt! 

Igar shoppade jag lite igen nar jag kom pa att jag hade 400 dollar undanstoppat! Yeay! Tankte ta lite bilder senare och lagga upp! Kopte klanning, tunika, vaska, 2 solisar, sjal, nagellack, nya Vogue, Paul Mitchell schampoo och balsam. Sakert natgot jag glomt men jag lagger ut bilder senare! 

Nar jag kom hem hade jag jattemysigt, forst gosade jag lite med bebis och sen satte jag pa CD-boken med Saltkrakan i mitt rum och plockade lite med klader. Alska saltkrakan:

Ruskprick: Tank att min sista smorgas har pa on skulle bli en med prickig korv, det var ju lustigt!
Knorrhane: Tank att min sista smorgas skulle bli en UTAN prickig korv, det var ju ocksa lustigt!

Haha, det ar ju sa bra!

Nu ska jag finputsa lite pa min uppsats, och sen blir det dusch med nya shampoot och sen kommer farmorn och tar oss med ut pa lunch! Senare ar det skolan igen! Ska bli kul!

Nej, bloggar mer senare!

busiga barn och fulla diskmaskiner.

GUD! Vad trott jag ar ! Har haft fulllt upp idag att jaga ungarna! Hihi, men snart slutar jag och da ska jag aka och shoppa lite! Ska kopa en BH utan axelband, det har jag ingen konstigt nog. Ska ocksa kolla efter lite presenter till min familj som kommer pa sondag! Sa kul ska det bli! Behover ocksa ny deo och sa vidare. Sedan blir det hem och kolla pa Paradise Hotel 2.

Dagens oufit:

Blommig blus, Forever21
Ljusblaa jeans, Fornarina Flirt
Svart kofta, Ralph Lauren
Skinnjacka, Hollies
Vita tygskor, Lacoste

Kankse tar en bild senare!

det blir alltid varre frammat natten

hej alla hoppa. 

Idag blev det inte mycket bloggande. Och inte igar heller. Och jag hade fetfel nar det galler melodifestivalen.
However, igar hade jag SATC maraton hela dagen , sa skont att inte ha nagot speciellt. 
Idag akte jag ner till Henrika. Lekte lite med Kyra och sen akte vi ner downtown och shoppade lite, kopte den har som jag bloggat om tidigare:
och den har: (som jag ocksa tydligen bloggat om tidigare)



Nu far det verkligen bli sommar snart tycker jag. Om en vecka kommer mina foraldrar! Yeey! Nu maste jag ga och lagga mig och lasa Harry Potter! Kram alla!




Carola + Poodles

Jag tror att Carola och Poodles gar vidare! 

HOLM VANN!

YEAY! BARYKOV cannot pull it off. Forsta svenska medaljen! (tror jag) Sanna Kallur ar skadad och kommer inte att delta mer i VM!

IAAF WIC 2008

Jag vill se pa friidrottsVM. De sander pa svt.se men jag kan inte se for vi har mac har! SA irriterande for jag kan ju se pa schlagern!! Oh well, nu far jag folja en liveblogg! haha, heja holm!

Joanna.

Dagens lat: Its been hurting all the way with you joanna - Moneybrother. 

Sitter och vantar pa att melodifestivalen ska borja. Har annars inte speciella planer idag. Henrika o jag var bjudna pa nagot grejs med svenska konsulatet ikvall, men som sagt ar ju jag luspank sa jag far sitta hemma och ata jellybeans istallet. 

Och jag ar sa arg for nar jag vaknade tankte jag ga ut pa en LAANG skon promenad och sa ser jag genom fonstret att det snoar igen!!! Fan. VAR! I alla fall, nu ar det bara 7 dagar kvar tills pappa o asa o viktor kommer! 

Jag saknar sommar-chicago! 

image47

Dalig uppdatering II

Nu maste jag bara ursakte mig lite har med att jag nastan ar fardig med forsta uppsatsen. Det kanns ju JAVLIGT skont faktiskt. Idag har vi vart hos grannen och lekt, det var trevligt. 

Hittade MASSA fina klanningar pa forever21.com igen. Jag maste nastan visa nagra:



Och sa lite annat sommar/varfint:


Ah jag vill kopa allt!

Dalig uppdatering.

Idag har jag hangt med ungarna hela dagen. Bebis ar sa go'. 

Och jag ar sa irriterad pa henrikas hostmamma. Vi fargade ju haret dar i lordags och det blev lite flackar pa vaggarna och nu kraver hon att vi ska mala om HELA badrummet + att vi ska kopa ett nytt duschdraperi fran RALPH LAUREN for typ en miljon. Fan jag ar sa arg. hemska manniska. Hon ar inte ens oppen for alternativ som blekmedel och ett annat marke pa duschdrpaeriet. Hoppas hon fattar att hennes egen familj skrattar ut henne sa som hon beter sig. OCH DETTA AR INTE FORSTA GANGEN ! JAG AR SA IRRITERAD. hon har ocksa ett krav att det ska vara klart i helgen for att henrikas mamma kommer. Jag undrar om henrikas mamma blir mer upprord over ett par flackar i badrummet eller over att hon tvingar ett par aupairtjejer som tjanar 21 kronor i timmen att kopa ett javla markesdraperi till duschen, nar det finns ett fullt fungerande som det ar en flack pa! Ursakta nu ska jag ga och gor en voodoo docka. 

min alskade therese ar aterfunnen +1

Ah therese har blivit mamma! Hon fick en liten Jesper pa alla hjartans dag. GRATTIS! Jag vet att hon kommer bli den basta mamman nagonsin! GUD VAD KUL! Jag hittade hennes blogg efter mycket om och men! 

Nu har jag varit pa college igen och det blir roligare och roligare faktiskt. Det ar mycket som man funderat pa som ramlar pa plats. Kul. Oh well, pa hemvagen korde jag forbi en KFC-restaurang och da var jag ju tvungen att prova, har ju inte hittat nan san innan. Och det var mkt gott. Mmm. Har ju bara atit grot och frukt innan idag sa det var val OK. Nu ska jag se om jag kan hitta bellas nummer sa ska jag ringa henne imorgon. Puss pa er.



Forever 21 vs. ellos



Den gra ar fran Forever21 och den vita ar fran ellos. Vem kopierade vem?

SOT GOTE!

image46

go cubs.

Nu ar jag inne pa att boka biljetter till en cubs match nar mamma ar har. Skulle vara kul. 
det ar lite svart att skriva for jag har kotten i kna och han ar inte sa stilla precis. han vill garna skriva ett meddelande till er tror jag. jag kanske skullle lata honom. z    l,sds.k/f./d./e,mad.,ae/"dr, .jdfer,.      sa det tyckte han var jattekul.

ska kolla om jag hittar en bild pa wrigley field dar cubs spelar.

  

kvallsmat.

fruktsallad best}ende av mango, jordgubbar och banan. Mmmm. 

Saker jag ska gora nar jag kommer hem.

Jag och Hanna langtar hem sa vi kan aka ivag pa massa annat skoj som till exempel:

  • aka till salen och jobba jan-april 2009
  • aka pa sista minuten
  • aka till habo allihopa igen
  • bo ihop
  • aka till london och plugga (mest jag)
  • ga ut en hel massa
  • jobba tre manader, aka utomlands tre manader
  • jobba i norge
  • jobba pa kvantum
  • aka till falsterbo
  • aka till stockholm ofta
  • aka till goteborg ofta
  • aka till ockero och henrika ofta
Jag det ar ju massa saker vi vill gora sa vi har mycket att se fram emot.

Grotfrukost.

Jag maste verkligen borja ata grot till frukost, det ar asgott och man ar matt typ hela dagen! Varfor har ingen berattat det har for mig innan? Jag kanner mig ford bakom ljuset.

AT THE TRAINSTATION

At the trainstation.

Victorias secret show.

Kolla denna videon med Seal och Heidi Klum. Sa fint.

Patriots

Oh ja! Detta ar nar nationalsangen spelas. Nar Canadas nationalsang spelades (den heter brave canada tror jag), sa tog jag i med Blame Canada" fran southpark filmen. Inte populart. image44

Sunday night, all good.

Hemma igen fran helgens bravader. Inte sa manga bravader dock. Igar kvall at vi middag downtown och sedan fargade vi har och Henrika klippte mig. Skont. Sen lag vi och pratade i typ tre timmar. 

Idag var vi pa hockeymatchen. Vancouver med svenskarna fick storstryk. Och vi fick inte ga backstage, crap. Men vi fick ju i alla fall ett blackhawks paraply. haha, det var kul anda!

Nu ska jag vanta pa Henrika som har bilderna sa ska ni fe se pa natt fint. PUSS

Antligen

Fick jag som jag ville! Heja Tjejer i Globen! Jag tycker lite synd om Niklas som kom sist! Han sag ju sa sot ut! Oh well, nu blir det Ikea och downtown. Puss pa er.

Dagens outfit

image43

Leggings; GInaTricot
Klanning; Forever 21
Hoodie; Bikbok
Sjal; H&M Chicago

Utomhus:
Jacka H&M
Stovletter American Eagle.

Nu tillbaka till Melodifestivalen. Bentzing ar bast!

NHL - Middag - Ikea - Melodifestvalen

Sa ser min helg ut ungefar, ska kolla pa melodifestivalen har hemma och sen ska jag aka till Ikea och kopa en byra som K ville ha. Sedan blir det att kora downtown och mota upp K&H for middag ute pa stan. Efter det ska vi bara kolla pa film och mysa, har ju inte traffat H pa nastan tre veckor! 

Och i morgon ska vi aka pa NHL match och se Markus Naslund och broderna Sedin! Det ska bli kul att ga pa en riktig NHL-match. Hoppas, hoppas vi far ga backstage med! 

Nar det kommer till melodifestivalen ar det en tuff omgang idag. Jag hoppas pa foljande; Bengtzing och Perelli gar direkt till Globen, och Niklas Stromstedt och Fronda(jag fattar fortfarande inte varfor han ar med) hamnar i andra chansen. Riktigt bra latar, men Bengtzings klader ar KATASTROF. Bakgrundsdansare i kilt och grejjer, nej, gllas inte av mig! 

Idag ar dagen som inte finns.

29 februari, det var ett tag sen sist! Sist det var skottar gick jag i nian! haha, det VAR langesen!

RSS 2.0