daddy goes sälen

Pappa kommer hit!! Wee, söndag v 16 till torsdag v 11. Så kul.

Igår var en glädjande dag på många sätt.

jag vill aldrig mer se ett skipass.

Usch vilken dag det har varit, sjuhundra miljoner folk. Jag o frida har kört sten, sax, påse om gästerna idag. Och varje gång en bra låt har spelats på radion har en av oss hoppat upp och skrikit FRIKORT! Och då får man stå i hörnet och dansa tilll den låten och den som sitter kvar blir själv med sina gäster.

Nu har jag fem arbetsdagar kvar, helt stört.

Imorgon är det uppåt väggen men det missar man ju eftersom man jobbar till två och tävlingen går av stapeln klockan ett. Men det är ju utomhusafterski klockan tre så det kan man ju se på i alla fall, Perelli och Lasse Kronér, vilken drömduo.

Nu ska jag sova.

Over and out.

Vem är du?

Föresten - ni är ju rätt många som läser, men ingen kommenterar, kan ni inte kliva fram och berätta vilka ni är?

vart är jag, i sommar?

Det blev lite utomhusvistelse ändå idag. Jag och Elin skuttade iväg till backen där vi mötte Frida, och vi tog några åk och sen drog jag med mig Stina på utomhusafterski. Öl och grillad hamburgare i solen =) Mmmm.

Sen köpte jag en film som vi har kollar på, The Nanny diaries, passande med tanke på att jag just sökt sju nannyjobb världen över. Det lutar mot London, och en mycket rik familj, for good and for worse. Men vi få väl se. Jag vill ju så gärna till Falsterbo.


Jaja, nu ska jag försöka svänga ihop lite käk.


SES!


två är lika med noll.

fan, det var inte alls så varmt som det såg ut ute - visst det var sol men man njöt ju inte direkt av solen.. Skit då kanske man måste pallra sig till backen idag ändå. Det är fan inge roligt att åka när mina skidor är så jävla sämst. Bräda var det ju tal om men vettefan alltså, roligare att bara gå runt och hänga i Toothvalley.

Nu ska jag i alla fall läsa lite ur min Marilyn Manson bok. Han är nog nästan mer störd än Mötley Crüe. Nästan.

Vi hörs!

soffbetraktelser

Shit vad jag glömmer bort min stackars blogg.

Nu har jag i alla fall 7 dagar kvar på jobbet, det känns jättekonstigt, men samtidigt rätt skönt att få glida runt lite i solen såhär på vårkanten. Det talas ju om att åka till Åre v. 17 och det skulle ju vara jävligt nice, men då kanske pappa kommer med, så där blir det ju en liten intressekonflikt.

Hursomhelst, så igår var vi på sista fjällkyrkekvällen där det bjöds på påskmat, gott som alltid. Efter det bar det av hemåt för att kolla på ballar av stål, roligaste programmet nånsin tycker vi här i kvillan.

I söndags var det ju änu en tiotimmarsdag på jobbet, men den gick ganska bra då jag var i receptionen halva dagen och checkade in folk. Det är ju alltid kul med omväxling. Sen en rask promenad hem. Jag och Anna gick och la oss vid halv tio, sjukt skönt.


Idag är man ledig, tillsammans med Mattias, Toffe och Amanda. Vi ska strax ut i solen och smörja in oss med latchen, svart på en kvart. Sen blir det att ta en ny match med brädan - jag ska fan lära mig innan säsongen är slut.

Vi har fått en ny snubbe här i kvillan också, han ska bo här ett par veckor, men det kännns som om ingen riktigt orkar anstränga sig för att lära känna honom - jag menar - man träffar ju så sjukt mycket folk här, man skulle ju bli tokig om man skulle försöka bli polare med alla, nu är det mer att när någon kommer in hit, typ en polare till någon så är det typ hej hej och sen är det bra. Ingen bryr sig liksom. Vi har grym sammanhållning så det kan nog bli svårt att slå sig in i vår lilla skara..

Föresten kom toffe hem med ettt nnytt krogenfynd - ibland är det barmattor eller glas - men idag kom han hem med en discokula. Idiot det där. Ska lägga in en bild sen.


    See ya!

it's been hurting all the way.

Jag är ju rätt bra på att glömma bort att jag har börjat blogga igen.

I alla fall så har jag sett Män som hatar kvinnor på världens minsta biosalong, och den var sjukt bra. Första gången man inte blir besviken av en film när man läst boken.

Vad har mer hänt?

Jag har jobbat av dom där hemska tiotimmarspassen på jobbet, bara ett kvar nu. Shit alltså det är bara åtta dagar kvar på jobbet. Jag vill verkligen inte åka hem. Alltså jag längtar ju efter mina kompisar och så men det är ju så jävla soft häruppe!

Och nu har vi fått (ja skojar inte) tolv kilo godis till jobbet, så hej hål i tänderna! Usch jag vill aldrig mer se godis i mitt liv. 

 Igår morse när jag vaknade jag, gnuggade mig i ögonen, kollar ut genom fönstret och skriker " Men vafan kan det aldrig regna när jag ska jobba?"


Jaja, vi hörs hörni!


nu börjar helvetet.

Som sagt har det vart en fantastisk dag idag!   Jag och Mattias satt ute i solen i en soffa i över fyra timmar, sen grillade vi hamburgare! Gött blev det .

Bilder som följer!

Jag ute i solen vid grillen som tias byggde av en snöskovel.


Grillmästaren himself.


Life's good ibland!


Sparkarna som Kvillan äger, rättmätigt eller inte.


Haha, så jävla kul! Jag är oskyldig jag svär!I alla fall så ska jag jobba fem dagar i rad nu, varav tre dagar är tio-timmarspass. Därefter följer en dags ledighet och sen jobbar jag sex dagar i följd. Men skam den som ger sig, rik blir jag till Italienresan. Fan vad det kommer att bli kul.

Jag har också vart väldigt duktig och lagat fyra matlådor idag, alla innehållandes kycklingwok med grönsaker och kokosmjölk tillsammans med jasminris. Det blir allt vuxenpoäng.

Mamma ringde igår och sa att vi ska hyra ett hus i Falsterbo i en hel vecka! Kommer bli sjukt kul. Och innan det är det ju peace and love en vecka i slutet av juni. Och Italien i maj, och tillbaka på skatten fick man.


Nu ska jag sova, och drömma cleant om tio timmar i luckan imorgon.
 Tjarå.

vilken underbar dag !

Åh vilken dag! Fått massor gjort hemma! Och sen drog jag och Mattias ut en soffa på gården och har suttit och solat hela dagen och nu har vi vart och handlat grill och mat så nu blir det grilla av ! Senare ska jag göra matlådor för nu måste man spara på slantarna till italien ! Säkert tio plusgrader i solen! Åh vad härligt med vår!

Hörs snart igen !

Jag och Henrika förra våren i Chicago!

it's the thrill of the chase

Hello bloggen! Nu är det såhär att det är sjukt fint väder ute och jag ska gå ut alldeles strax, ville bara säga att jag varit sjukt duktig och städat mitt rum idag ! Då blir Anna glad när hon kommer hem imorgon!

Tack och hej leverpastej!

RSS 2.0