bitter/better

Jag känner mig förd bakom ljuset - "Det är så hälsosamt och stärkande i fjällen" är verkligen inte sant, verkligen inte.

don't slow me down.

Jahaja, idag har man varit ledig och ändå hunnit med mycket mer än när man är sjukt bakfull.

Hanna sov här igår och vi kollade på skenbart, så jävla kul film det där.
Vi vaknade vid halvtio snåret imorse och då bokade vi våran italienresa! Wee, det kommer bli så kul. Den elfte maj bär det av till Rom, där vi stannar och sightseeingar i tre dagar. Sen bär det av till Venedig där vi stannar hos Hannas kompis i en vecka.
Sedan pallrade vi oss till backen för att åka lite skidor, men typiskt nog så försvann solen och snöstormen började när vi kom dit. Men vi drog några åk och sen tvingade vi mattias att peka ut sitt ragg uppe på lyktan!

Efter en välförtjänt cola light satte vi oss i Hannas gamla Opilus och styrde kosan mot sälen by där det blev besök på systemet och ica och garnmannen (världens sötaste) och till slut blev det en riktigt flötig pizza.

Väl hemma så blev det dusch och sen att trampa i väg till tandådalen för avslutningsfoto och mingel med jobbet.
Sen så spann jag oh Johanna vidare på hälsoveckan och tog en lång promenad imarmeladfart hem, tre kryss till - CHECK!

Föresten så hade vi skoterkörning igår kväll och jävlar vad det var kul (dvs Hanna välte) och jävlar vad jag ska köra skoter!
Klart Slut Varulvstjut!

betongkeps

Jahaja, idag har man inte vart på topp direkt. Men kul var det igår i alla fall.
Fjällis är ju alltid fjällis - och toabilder blev det som alltid, denna gång med johan som gästspelare.
Som vanligt på sistone ville jag åka hem tidigare än alla andra så det blev en soloresa i taxin, sen när vi kom hit så kunde jag inte hitta mitt kort så det blev gratis taxi, sen hittade jag mitt kort i plånkan imorse. Haha undra vvad jag tänkte då.

Idag har jag bra ätit pizza, shhoppat i tandådalen och sovit.

Nu är det betapet som gäller, anna got me hooked.


BYE/ Emmah


ruskprick

Idag sas det att det skulle bli fint väder, men ack så man bedrog sig. Snöfall o dålig sikt. Plus att någon idiot hade pistat Fun Pipe, bästa offpist pipen. Men skam den som ger sig, vi var ute från nio i imorse till alldeles nyss, har precis raglat hem på möra ben. Vi har typ åkt varenda backe idag, i alla fall alla liftar tror jag. Vi var på norra, hundfjället, tandådalen, solliften, östra och överallt muchus braus.

Ikväll blir det att ladda om och dra på sig klackarna och pallra sig iväg till fjällis.
Synd att inte hanna ska med ut. Förra veckan var ju minst sagt rolig;
Hanna tar tag i mig och grabbar tag i nån random snubbe och bestämmer att om vi kramas och skakar om så ska hon bjuda på drinkar. Okej.. smart idé Hanna!

Åsa har opererats idag, och det hade gått bra sa far min, hoppas hon blir bra snart så pappa o viktor kan komma hit. Och för hennes skull också såklart.

Anna, jag tänker på dej det vet du, livet är grymt ibland.

Nu ska jag sova en sväng!

peace out
Artisteliten på HC
Vi har ju också fått den tvivelaktiga äran att  Sveriges samtliga B-kändisar kommer till HC. Men vem är jag att döma när jag själv stått längst fram vareviga torsdag, fredag och lördag och skrikit högst av alla?

The Poodles, Alcazar, EMD, Nordman, Agnes, Basic Element, Ola, Miss Li, Christian Walz, Arvingarna, Sugarplum Fairy, Kleerup, Style, Timbuktu, Afasi&Filthy, Sahara Hotnights, Markus Fagervall, Amanda Jensen, Sibel, Adam Tensta mfl..

Bilder som följer.


Jag har så många bilder och så lite tid. Vi hörs !


Long time, no seen.

Nu var det ett jävla tag sen jag skrev något här !

Jag har snart jobbat en hel säsong i Tandådalen och spenderat halva på fyllan.
Sjukt kul har det varit och de sista veckorna kommer att bli grymma. Det ryktas om en liten tripp till Åre sista veckan.
Avslutningsfesten går av stapeln den 26 april och efter det blir det hem färd till kumla. Jag känner att jag har ett starkt begär av att åka till London nu i sommar så vi får hoppas att det blir av. Augusti låter väl bra Stina?

De senaste dagarna har jag spenderat i sängen med en sjuhelvetes förkylning. Men nu mår jag mycket bättre och ska försöka pallra mig iväg till skoterkörkortsutbildningen ikväll. Efter blir det pizza på mezzo, orgasm.


På fredag kommer mina älsklingar upp hit och hälsar på, det ska bli grymt kul. Grymt häng.

Måste pallra mig iväg och sola lite med, vill ju inte se ut som en påse mjöl när sommaren väl kommer.

Tänkte försöka börja skriva här lite oftare så kika gärna in med jämna mellanrum.

jag ska se om jag kan lyckas ladda upp några bilder här.

nyår i kvillanfina dagar har vi haft i fjällen


RSS 2.0