den basta kommentaren.

Haha, sa klockren kommentar i StinaLees blogg. 
"Alltså stina, ta inte illa vid dig nu menar inget illa men du borde fan gå och dö, du är helt jävla värdelös
". 

Menar inget illa men du borde ga och do. Hahaha, sa urbota korkat. 

Jaha vad har jag gjort idag da? 

Imorse/formiddags var vi med barnen pa en konsert i parken, det var mysigt men varmt. 
Nar jag kom hem hade min kamera kommit, den var muchos braus. Jattefina bilder blev det. 

Sen napade jag lite och sen har jag suttit med Taylor i knat hela kvallen och lekt. Gud, jag kommer sakna henne. Och dom andra barnen. 

Nu ska jag kanske borja packa lite. Skor och sant. 
Som jag sa till Hanna; "Jag ska inte packa, jag ska bara lagga ner nagra saker i vaskorna!".

Same shit liksom. 

Puss vi hors.

min dag i Gotham City

Idag har det varit varmt, riktigt varmt. Men man skola icke klaga. Var en seg dag pa jobbet, men den kom och gick och jag overlevde. 

Sen blev det bio igen. The Dark Knight, den ar fantastisk. Och vad som ar annu mer fantastiskt ar Heath Ledgers insats som Jokern. Kom ihag att ni horde det har forst. Jag satter min hogra hand pa att han vinner en Oscar for den rollen. Post mortem. 

Sen gick jag hem i sommarkvallen. Nar jag kom hem hade familjen tant brasa i deras brasgrej och vi grillade marshmallows. Sen satt jag och Heather och pratade framfor elden i nan timme. 

Mysigt var det. Och nu har Henrika deklarerat att hon kommer komma hem till Sverige och bo i STHLM sa det ar ju narmre an Chicago i alla fall. 

Och pa Sondag kommer min lilla Hanna hit, det ska bli kul. Uppleva staden en sista gang tillsammans med min basta van kanns ju fantastiskt. 


Nu gar jag.

another day in paradise.

nice dag idag, spenderades mest vid poolen. bada sola och ata god mat. jag kommer sakna poolen

kladrensning.

nu har jag skankt en hel flyttlada med klader till charity. myrorna typ. och anda ar det massa kvar. hur ska jag fa plats med alla skor? Jeez, jag har 25 par har tror jag och da har jag anda skickat hem alla vinterstovlar med mami o papi. 

Jaja, har bestallt hem lite nya klader som kommer vanta pa mig nar jag kommer hem. Bland annat hoststovlar fran bjorn borg som jag hittade for halva priset. deal. mamma gar val i taket nu, hihi. 

mamma o brorsan var pa stallfest igar och dom hade blivit askalas bada tva, mamma ramlade av cykeln och slog i pannan. viktor cyklade inte sa mkt, han ramlade mest tror jag.  och imorse nar hon gick ner till stallet hade hon hittat viktors crocs halvvags ner till hagaby. haha   jag hade oxa viljat vara med, sa redo att aka hem nu. langtar efter vanner o familj. Senaste tiden har jag blivit sa radd for att det ska handa dom nagot. En bilolycka eller vad som helst. Det ar ju sa latt hant. Usch, nu ska jag inte tanka sa, om 16 dagar ar jag hemma hos er igen. LOVE!

snart far man soka till salen ocksa. Gott, fan va kul det vore att fa jobb dar! Men annars blir det Norge och det blir ju ocksa nice.

Nej nu ska jag ga och lagga mig tror jag. Hoppas det ar fint vader imorgon, jag vill till poolen. Puss lovers....

haha, det har var ocksa roligt.


sa sant, sa sant..

rensning.

nu har jag borjat tomma garderober och skohyllor pa grejjer som ska skankas bort. det kommer bli fullt i vaskorna anda vill jag lova.  jeeez och anda har jag redan skickat tva resvaskor med mamma o pappa nar dom var har. oh my. 

Haha det har var det roligaste..


Haha jag dor. hihi 

All I got is four minutes.

Bad news, Henrika och jag kommer inte att fa flyga pa samma plan hem! SUG! 
Plus att layovern i Philly ar bara 1.5 h sa om jag ar forsenad fran Chicago sa kanske jag inte hinner med Stockholmsplanet, och ar fast i philly i ett dyng tills nasta plan gar. NOT OK! 

Men men, det ar ju ett senare problem. 

Ska kopa en ny kamera snart, forsoker bestamma mig vilken jag vill ha! Vet inte riktigt an. Maste ocksa skicka ivag alla digitalbilder till framkallning sa jag kan fa papperskopior tills jag kommer hem. Mmm, det maste jag ha och visa for er som vill se. 

Nu ska jag ga o stada mitt rum. Not.

lackberg och perry

ar inte Camilla Lackberg och Katy Perry valdigt lika? joo tankte val deeet. 

San Francisco var underbart, ak dit! 

vantan.

nu har jag checkat in online. sa nu ar det bara att checka in vaskorna imorgon och satta sig pa planet till saan fraaan, det ska bli grymt kul. tror jag kommer alska den staden! 

nu ska jag ga o fraga om jag far lana deras digitalkamera for min ar ju trasig, suuug.

fan nu akte kherington ut istallet for komfort. surt hon var ju latt battre. 

jaja ses i San Fraaaanciscooo.

clamp.

nu trillar ni val alldeles av stolarna darhemma, bloggning tre dagar i rad av er kara emmah. 

Tankte iofs bara gora er avundsjuka och paminna om att jag aker till san francisco imorgon, weee. 

Och sa tanke jag ocksa melja shirley clamp och foresla att hon ska dopa sitt barn till, Shyl Clamp.

hahahhahaha. kul humor. 


See ya in CALI! 

hej igen.

nu blev ni chockade va? inlagg tva dagar i rad? beror helt enkelt pa att det ar sa pissigt trakigt har! sa man far gora det basta av situationen och underhalla sina trogna blogglasare! 

nu ska vi snart ut och kaka lunch med farmorn. det blir gott far jag ar really starving. 

senare idag blir det att stada och borja packa lite tror jag. sen are det "so you think you can dance" vilket alltid ar bra! sa det blir fina fiskar.

igar efter jobbet akte jag och kopte glass och sen at jag den liggandes i en fin park med sallskap av en bra bok! 

Nu maste jag vacka kotten! PUSSSS



Arlington Race Track

Just det, vi var ju pa galoppbanan i sondags. Det var jattekul faktiskt. Falsterbokansla! Fast fan inte mkt slar falsterbo allsta, gud vad jag vill aka dit nasta sommar! 

I alla fall. Jag och henrika och mina vardparon akte dit med kotten i slaptag. Jeff satsade lite pengar men vann inget. Det var san harlig stamning dar, tank er typ hundra tusen manniskor i stralande sol pa underbart humor heja fram superfina (o javlar vad snabba) hastar.  Ah dit ska jag ta med hanna i augusti! 

nu ska jag sluta tjata. puss igen.

hur fan?

hur laddar man upp bilder? det gar segt som fan i alla fall. verkar inte funka. jaja. jag provar val lite senare. 

hmm har jag nagot mer att saga? hmm, langtar hem ganska mycket nu! jag o hanna tjatar om det 20 ggr varje dag i telefon. kanns som jag ar klar har nu! sa det kommer bli underbart att traffa er alla igen ! 

nu ska jag kolla pa nagot som jag glomt mamnet pa for tillfallet. 

pussel

Blodig som man ar.


Visst ar det sa fint? Man blir sa glad! Nu ar ju jag oerhort kanslosam just for tillfallet for att jag saknar alla darhemma sa mycket ! Men nu ar det 27 dagar kvar bara sa det blir ju super. maste sola mer innan jga kommer hem bara sa jag inte kanner mej som en mjolpase bredvid er nar jag kommer hem. fast det ar val a andra sidan inget att oroa sig for om jag kanner den svenska sommaren ratt. undantaget ar val kajj o godis som har egna pooler. jaja nu ska jag sluta spekulera i vem som ar brunast. 

Jag har pratat med stockholmarna som ska flytta till tokyo och det verkade jattebra och dom var jatteintresserade av mig. Men tyvarr har jag nu tackat nej efter som dom skulle aka tredje helgen i september och jagkanner att jag vill vara narmre mina nara o kara an tokyo ett tag nu.  
sa det blir antingen norge eller salen for mig. Ska nog soka o se om jag far jobbet i salen och om jag inte far det blir det norge o tjana storkovan. det later val bra folks? om det ar nagra som laser? min enda trogna lasare vad jag vet ar Karin =) men det finns sakert fler. 

pa fredag bar det av till san francisco. det blir nog guld, har hittat ett jattebra hostel tror jag. ligger vid fishermans wharf typ. nara till downtown och chinatown med. 

pa sista tiden har jag varit alldeles for nykter. horni brudar det far det bli andring pa nar jag kommer hem. The baag in da box.
ska se om jag orkar hitta nagra bilder fran los angeles.

puss lovers, har ni tur kanske jag blir lite mer effektiv i mitt bloggande hadanefter. 



hej gullefjun.

Nu var det ett tag sen jag var inne har, tappade lusten nar man inte blev rik efter tva manader. huhu. 

I alla fall har jag varit bade NYstate och i Los Angeles sen jag skrev sist. 

Jag sag kandisaaar i LA. Wee, richard gere och kevin bacon. coolt va? Jag sag ocksa Snoops hus, min baby. Sag manga kandisars hus men jag alskar ju snoop. Sen sag jag delfiner i vattnet nar jag var pa Venice beach. 

Ah sen bar det av till Disneyland ocksa, det var haftigt, fast jag tror ni ska aka till DisneyWorld i florida istallet for det i LA. 

Sen gav jag upp min flygplansbiljett pa vagen hem, for dom behovde en som var villig att flyga senare och det var jag, sa jag fick en gratis roundtrip ticket som tack! Bra va? 
Och sen fick jag flyga till washington senare pa kvallen for att sen (pa morgonen) flyga till Chicago. Och jag fick flyga i forsta klass till Washington, (fem timmar), tror ni det var kul eller? JA! Sen fick jag gratis mat pa flygplatsen (LA) och sa sa det var ju the deal of my life. 
Sa nu har jag bokat San francisco om tva veckor!! Det ska bli superkul.  

Sex veckor kvar till Sverige, sen kanske Japan i september, dom sa att dom hade mig som forstahandsval. Gaah, hur ska det bli om jag aker fran Sverige igen efter bara en manad?? Hjalp! Jaja, time will tell. 

For er som inte vet har jag sokt ett Nannyjobb i Tokyo, det ar en sthlms familj som ska bo dar i ett ar. Fast jag vet inte om jag vill stanna sa lange. Kanske stannar nagra manader. Typ till jul. Dom har i alla fall en dotter som ar 1,5 ar. Spannande. 

RSS 2.0